LOCATIEin de buurt

Moederdagspecial

Voor moederdag of liefhebbers van een uitgebreidere workshop

Maak Moederdag dit jaar extra speciaal met onze Moederdag-special. Deze workshop kun je volgen als je iets samen met je moeder wilt doen, haar wilt verassen met een zelfgemaakt cadeau van de lekkerste chocolade die er is, of als u een chocoholic bent die graag eens een uitgebreidere workshop volgt.

We starten de workshop zoals altijd, met uitleg over onze chocolade, de herkomst en verschillende productietechnieken.

24 Bonbons
Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Onder begeleiding van een ervaren chocolatier, gaat u stap voor stap aan de slag met het maken van 24 bonbons. U krijgt advies in technieken en smaakkeuze zodat je ook als beginner met een mooi eindproduct naar huis gaat.

Een chocoladehart met een persoonlijke boodschap
Maar dat is nog niet alles: op het moment dat we wachten tot de bonbons klaar zijn, gaat u verder met het creatieve proces. U maakt een chocoladehart waar u vervolgens zelf een tekst op schrijft met chocolade. Bijvoorbeeld een liefdevolle boodschap voor uw moeder of voor iemand anders, alles is mogelijk!

Tot slot kan het hart nog feestelijk versierd worden om vervolgens ingepakt mee naar huis te worden genomen samen met de zelfgemaakte bonbons.

Tussendoor krijgt u een bakje koffie of thee met een heerlijke slagroomtruffel.

De workshop duurt 2,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Reserveer direct

Impressie

Blijf op de hoogte

Social