Over Olala Chocola

Over Olala Chocola

Ontstaan

Olala Chocola is in 2008 door Peter en Martijn Priester (vader en zoon) opgericht. Het oorspronkelijke Dordtse bedrijf is ontstaan uit het verlangen om samen een winkel te beginnen en mooie ambachtelijke producten te maken van een hoge en betaalbare kwaliteit. Gecombineerd met workshops en kinderfeestjes om iedereen te laten delen in het prachtige chocolade ambacht.

De productie moest direct in de winkel plaatsvinden zodat er nauw contact met de klant mogelijk is. En niet geheel onbelangrijk in een oud pand met karakter en sfeer. Vanaf dag 1 bleek deze mix een schot in de roos! Daarna volgde in 2012 de vestiging in Rotterdam als pilot vestiging van ons franchiseconcept. Deze vestiging staat aan het begin van een groter avontuur, namelijk het concept verder uitrollen. Gorinchem volgde een jaar later en tot op heden zijn wij totaal met 10 vestigingen met elk hun eigen atelier, sfeer en karakter. Gerund door 9 zeer enthousiaste ondernemers en hun team!

Franchise

Droom jij ook van een eigen chocolaterie met hulp van het Olala Chocola concept? Neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail direct naar info@olalachocola.nl en vraag naar de voorwaarden.

Voedselveiligheid

Logo SVVWAlle vestigingen van Olala Chocola beschikken over een Voedselveiligheidsbewijs volgens de Hygi├źnecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Jaarlijks worden wij zonder aankondiging ge├»nspecteerd door het SVVW of wij voldoen aan alle eisen. Zo waarborgen wij onze kwaliteit en voedselveiligheid en zetten wij ons in om steeds weer te verbeteren.

Chocolade

Logo BelcoladeDe chocolade die wij gebruiken bij Olala Chocola is van Belcolade. Deze Belgische producent maakt topkwaliteit chocolade en wij werken naar volle tevredenheid met hun producten. Kijk eens op www.belcolade.com voor meer informatie.

Cacaoboom