LOCATIEin de buurt

Vestiging Haarlem

heerlijke chocoladeproducten

In Haarlem bent u sinds maart 2015 van harte welkom bij ons in de winkel. In september 2014 heb ik in Rotterdam een workshop bonbons maken gevolgd bij Peter en Martijn. Deze middag hebben zij mij dusdanig weten te enthousiasmeren met hun passie voor het vak, dat ik toen besloten heb om het roer om te gooien en zelf een winkel in Haarlem op te zetten. Na in de leer te zijn geweest bij Peter en Martijn was het in maart 2015 dan zover, de winkel ging open! En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen moment spijt van die keuze gehad!

In mei 2019 zijn wij verhuisd van de Gedempte Oude Gracht naar de Zijlstraat, één van de gouden straatjes van Haarlem. Onze winkel in de Zijlstraat is gevestigd in een mooi rijksmonument. U kunt bij ons terecht voor een leuk cadeau voor diverse gelegenheden of gewoon voor iets lekkers voor uzelf! Door de open werkruimte in de winkel kunt u ook gelijk zien hoe ik samen met de rest van ons team elke dag de heerlijke chocoladeproducten tot stand laat komen.

Wilt u graag zelf een keer aan de slag met chocolade? Dan bent u van harte welkom bij één van onze workshops. Wil je liever een kinderfeestje bij ons vieren? Ook dat is mogelijk!

Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen op de workshoppagina of ons even bellen of mailen.

Wij hopen u graag te zien in onze winkel!

Vriendelijke groet,
Marleen Gouma

Openingstijden

Maandag:
09.30 - 17.30
Dinsdag:
09.30 - 17.30
Woensdag:
09.30 - 17.30
Donderdag:
09.30 - 17.30
Vrijdag:
09.30 - 17.30
Zaterdag:
09.00 - 17.30
Zondag:
12.00 - 17.00

Contact

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

We hebben hier met werk een zeer leuke workshop gevolgd. Iedereen heeft ervan genoten en de chocolade is heerlijk! Zeker een aanrader.

Blijf op de hoogte

Social