logo Olala Chocola
LOCATIEin de buurt

Allergenen

Ben je ergens allergisch voor, lees dit goed!

In de onderstaande lijst staat per product vermeld welke veelvoorkomende allergenen en andere noemenswaardige grondstoffen er in verwerkt zijn.

Op de voorverpakte producten in de winkel staan deze allergenen op het etiket vermeld. Sommige producten zijn los verkrijgbaar en worden ter plekke verpakt. Deze vind je hier.

Twijfel je ergens over? Vraag het na in de winkel of stuur een mailtje!

Bonbons


Wit


Hazelnoot: lactose, soja, melk, hazelnoot
Koffie: lactose, soja, melk, koffie
Lavendel: lactose, soja, melk, alcohol
Framboos: lactose, soja, melk

Melk


Hazelnoot: lactose, soja, melk, hazelnoot
Hazelnoot koffie:  lactose, soja, melk, hazelnoot, koffie
Hazelnoot krokant:  lactose, soja, melk, amandel, hazelnoot
Gezouten pinda karamel:  lactose, soja, melk, pinda
Cointreau:  lactose, soja, melk, alcohol
Marsepein walnoot:  lactose, soja, melk, amandel, walnoot
Marsepein krokant:  lactose, soja, melk, amandel
Kaneel:  lactose, soja, melk. alcohol
Kokos:  lactose, soja, melk, kokos
Honing:  lactose, soja, melk, honing
Mokka:  lactose, soja, melk, koffie
Pistache:  lactose, soja, melk, pistachenoot
Amandel melk:  lactose, soja, melk, amandel
Mango amandel:  lactose, soja, melk, amandel
Cranberry:  lactose, soja, melk, alcohol

Puur


Hazelnoot (vegan): soja, hazelnoot
Advocaat:  lactose, soja, melk, kippeneigeel, alcohol
Irish coffee:  lactose, soja, melk, koffie, alcohol
Amaretto:  lactose, soja, melk, amandel, alcohol
Marsepein walnoot (vegan): soja, amandel, walnoot
Griekse wijn:  lactose, soja, melk. alcohol
Port:  lactose, soja, melk, alcohol
Caramel zeezout:  lactose, soja, melk
Amarena marsepein:  lactose, soja, amandel
Cappucinno:  lactose, soja, melk, koffie
Gember (vegan): soja
Munt:  lactose, soja, melk, alcohol
Kersen:  lactose, soja, melk
Amandel praline (vegan): soja, amandel










Blijf op de hoogte

Social