Bonbons maken

Deze workshop duurt circa 2 uur. In die tijd krijgt u uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er mee te werken en u gaat zelf bonbons maken.
Als eindresultaat heeft u 24 zelf gemaakte bonbons, waarmee u thuis nog lekker kunt nagenieten.

Voor reserveringen:

Breda: min. 8 en max. 40 personen van dinsdag t/m zondag (december alleen op zaterdag).
Dordrecht: min. 8 en max. 20 personen woensdag, vrijdag en zaterdag.
Gorinchem: min. 8 en max. 25 personen van dinsdag t/m zaterdag.
Haarlem: min. 8 en max. 15 personen van dinsdag t/m zaterdag (buiten openingstijden op aanvraag).
Rotterdam: min. 8 en max. 25 personen van dinsdag t/m zaterdag.
Roosendaal: min. 8 en max. 20 personen vanaf februari 2018 op vrijdag en zaterdag.
Gouda: min. 8 en max. 25 personen van zondag t/m vrijdag.
Arnhem: min. 8 en max. 20 personen van woensdag t/m zaterdag.

Voor kleinere groepen kun je terecht bij onze workshop Bonbons maken (kleine groep)

Andere workshops

Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop... verder lezen »
Uw bonbonworkshop combineren met een gezellige high tea? Dit is mogelijk bij Olala Chocola, eerst... verder lezen »
lunch arrangement
In samenwerking met Stadscafe Metropole bieden wij u een heerlijk luncharrangement aan. De slogan... verder lezen »