Bonbons maken Plus

Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop bonbons maken Plus.
Bij deze workshop gaat u ook 24 bonbons maken. Als extra maakt u een schaaltje van chocolade waar de bonbons op kunnen. Als decoratie voor op het schaaltje maakt u tot slot zelf nog prachtige marsepein rozen. Deze workshop duurt circa 2,5 uur en de prijs is € 36,50 per persoon, inclusief koffie/thee en huisgemaakte bonbons.

Voor reserveringen:

Breda: min. 6 en max. 40 personen van dinsdag t/m zondag (december alleen op zaterdag).
Dordrecht: min. 6 en max. 20 personen vrijdag en zaterdag (november - december niet beschikbaar; vanaf 2018 ook op woensdag).
Gorinchem: min. 6 en max. 25 personen van dinsdag t/m zaterdag.
Haarlem: min. 6 en max. 15 personen van dinsdag t/m zaterdag (buiten openingstijden op aanvraag).
Rotterdam: min. 6 en max. 25 personen van dinsdag t/m zaterdag.
Roosendaal: min. 6 en max. 20 personen vanaf februari 2018 op vrijdag en zaterdag.
Gouda: min. 6 en max. 25 personen van zondag t/m vrijdag.
Arnhem: min. 6 en max. 20 personen van woensdag t/m zaterdag.

Andere workshops

lunch arrangement
In samenwerking met Stadscafe Metropole bieden wij u een heerlijk luncharrangement aan. De slogan... verder lezen »
In samenwerking met restaurant Het Pakhuis in Haarlem bieden wij u dit overheerlijke arrangement... verder lezen »
Wilt u de workshop afronden met een heerlijke high tea? Meneer Frans is een hippe horeca... verder lezen »